AKTUELNO

Iako se pisalo da planira venčanje, njih dvoje su uspeli da nadmudre medije.

Popularna glumica udala se u nedelju za svog izabranika na tajnoj ceremoniji za koju su mediji saznali dan posle venčanja kada je brat njenog supruga objavio fotografije na Instagramu.

Margot Robi (26), koja je glumila sa Leonardom Dikaprijem u filmu "Vuk sa Vol Strita", kao i filmu "Odred otpisanih", rekla je "da" svom vereniku Tomu Ekerliju na tajnoj lokaciji u Bajron Beju u Novom Južnom Velsu.

Kako pišu strani mediji, par koji se verio početkom godine nije želeo da mediji opsedaju njihove goste, pa su sve organizovali u tajnosti.

Tomov brat Džejms postavio je fotografije na društvene mreže na kojima se mogu videti neki detalji, a onda je i njen brat Kameron objavio svoje fotografije sa venčanja.

Sa druge strane, njih dvoje se još nisu oglasili ovim povodom.

Prema pisanju časopisa "The Sun", Margot je majka odvela do oltara pošto je u svađi sa svojim ocem Dagom.

Svi ostali članovi njene porodice, Lahlan i Enja, prisustvovali su venčanju.

Prema pisanju istog časopisa, Tom je želeo da se venčanje održi u njegovoj rodnoj Velikoj Britaniji, ali se odrekao svog sna zbog želja svoje supruge.

Ona je oduvek htela da se venča u Gould Koustu u Kvinslendu, jer je tamo odrastala na farmi svojih babe i dede, tvrdi njen blizak prijatelj i dodaje da su njih dvoje hteli da se venčaju oko Božića da bi mogli da budu u društvu svih članova svoje porodice, što je ranije bilo nemoguće.

Margot i Tom su se upoznali 2013. na setu za dramu "Drugi svetski rat" i već neko vreme se pisalo da planiraju venčanje, ali su ipak uspeli da se sakriju od medija i ovaj poseban dan obeleže u krugu najbližih.

Autor: V. T.

#Margot Robi

#Udaja

#Venčanje

#glumica

'